Pszichodráma csoport Szekszárdon

2023. jan. 05.

Dr. Czirmai Ildikó és Zánkay András pszichodráma csoportot indít 120 órában február közepén Szekszárdon mindazok számára, akik önismeretüket és személyiségüket fejleszteni kívánják. A csoport péntek délutánonként 16:00-tól 20:00-ig tart előreláthatóan kétheti felosztásban a NeuroHarmónia Házban. Egy alkalom 5×45 perc, mely ára 20 000 ft. Javasoljuk a kényelmes öltözetet a szabad mozgás érdekében.
További információért és jeletkezni az azankay@gmail.com elérhetőségen lehet.

Csoportterápia - team - terapia - pszichodráma csoport

A pszichodráma különleges élmény – olyan személyiségfejlesztő módszer, amely segít bennünket, hogy jó gazdájává válhassunk a saját életünknek, hogy szeretni tudjunk másokat és önmagunkat. Életteli, célirányos munka, a hatékony és élvezetes együttlét örömével. Meghatározó eleme a játék, a szabad – a gyakorlati életben elkerülhetetlen következmények nélküli – kísérletezés lehetőségével. Jó lehetőséget kínál önmagunk építésére.A csoportban – megtanulva egymáshoz jól kapcsolódni – megélhetjük az “Egy mindenkiért, mindenki egyért!” felszabadító erejét. Megtapasztalhatjuk, hogy együtt többre lehetünk képesek, mint egyedül! Közös munkánk eredményeként, megszabadulhatunk az életünk kiteljesedését akadályozó béklyóktól. Letehetjük a terhét azoknak a rossz élményeinknek, amelyek az előttünk álló helyzetekről újra és újra borús elképzeléseket szülnek bennünk.
Lehetőséget kapunk, hogy valós képet kialakítva önmagunkról, találkozzunk korábban nem is álmodott lehetőségeinkkel és kreatívan formálhassuk saját személyiségünket, kapcsolatainkat és életünket. Hogy megtanuljuk magunkat a képzeletünk erejével repíteni, ahelyett hogy az a földhöz nyomna bennünket, újra és újra. Hogy önmagunknak érezhessük magunkat, aki spontán jelen tud lenni és a fontos pillanatokban számíthat magára. Saját működésünkkel és fejlődésünkkel elégedettebbé válva, képesek lehetünk nagyobb bizakodással nézni a jövőnkre, a ránk váró fontos helyzetekre.
A csoportban a jó találkozások, a személyes kapcsolódások és az együttműködés segítik, hogy a magány és az elszigeteltség helyett, megélhessük az összetartozás és az eredményes közös erőfeszítés izgalmas lehetőségét.
Zánkay András
Pszichiáter - Czirmai Ildikó