Tréningek

csoportos és egyéni

Tréningek

csoportos és egyéni
tréningek

Szereptréning

„Sok-sok ember számára vált nagyon vonzóvá az az elképzelés, hogy jól működő, sikeres emberek egy rövid időre bevonódva egy ülésbe, azt tapasztalhatják, hogy ezáltal javul a hatékonyságuk és az elégedettségük a munkájukban, vagy a magánéletükben.”
– G. Max Clayton

A szereptréning – az akció-módszer alkalmazott változata, amelyet dr. G. Max Clayton dolgozott ki az Egyesült Államokban, illetve Ausztráliában – a kommunikáció hatékonyságának fejlesztésére, az emberi kapcsolatok eredményes kezelésére, gyümölcsözővé tételére szolgál.

Szisztematikus (8 elemből álló) felépítése és felhasználó-barát elméleti alapja folytán, célirányosan és személyre szabottan használható a résztvevők számára jelentőséggel bíró, jól meghatározott működéseik, szerepeik – elképzeléseik, viszonyulásaik és akcióik – fejlesztésére, hatékonnyá tételére.

A felmérést követően előkészítik a szereptréning programját, amelyet azután meghatározott technikák használatával véghezvisznek – közös munkával kialakítva a szerep hatékony működését. A szerepteszt elvégzése biztosítja, hogy a szerep a való élet kihívásai közepette is fenntartható legyen.

minőségi emberi kapcsolatok

Coaching

Csoportos és egyéni coachingban az emberek a hétköznapi kérdéseiken dolgoznak, hogy működőbb szerepeket és lehetőségeket hozzanak létre.

Csoportjainkban arra szerződünk, hogy támogassuk egymást, a saját tapasztalataink megosztásával, elfogadó odafigyeléssel, elismerjük, tiszteljük az újat, ami létrejön. Cselekvés és megoldásorientáltan dolgozunk, vagyis nem azt keressük, hogy mi-miért történik, hanem azt, hogy mit tudunk vele kezdeni, mi lehet a következő lépésünk.

Azt valljuk: „Nem az a fontos, hogy mit tudunk, hanem hogy mit cselekszünk magunkért!”

Szabó Gabi Gabriella - Watson coach, tréner

Szabó Gabi
vagyok

Amikor első osztályos voltam, megfogtam egy síró osztálytársam kezét. Senki nem lépett oda hozzá. Azt hiszem onnan indult a segítő szakmám. Szervezetfejlesztő, tréner, coach szerepeket tanultam, és tanulom ma is. A Csanádi Csoport Menedzsment Fejlesztő és Kutató Kft társtulajdonosa vagyok…

Szabó Gabi Gabriella - Watson coach, tréner

Szabó Gabi

Master Certified Coach
Csoport és Team Coach
Watson Coaching

Szabó Gabi, videó »

Amikor első osztályos voltam, megfogtam egy síró osztálytársam kezét. Senki nem lépett oda hozzá. Azt hiszem onnan indult a segítő szakmám. Szervezetfejlesztő, tréner, coach szerepeket tanultam, és tanulom ma is.

Bekapcsolódtam a legnagyobb nemzetközi coach szervezet, az ICF (International Coach Federation) munkájába. Elsők között lettem MCC szintű coach Magyarországon (Master Certified Coach). Az ICF Magyar Tagozat 2016-ban Alelnökének választott, és azóta is szívesen végzem ezt az önkéntes munkát.

Megalapítottam a Watson Coach Iskolát, cselekvésorientált módszertant hoztam létre, csoport és team coachokat képzek. Több, mint 9000 óra coaching folyamat és legalább 2000 óra coaching képzés van az elmúlt 20 évemben.

A legtöbbet vezetőkkel dolgozom. Respektálom az erőfeszítéseiket, elkötelezettségüket, fejlődni akarásukat. Szeretem ráhangolni őket saját erősségeikre, saját fejlesztő szerepükre, önbecsülésükre. Fontos feladatomnak tartom, hogy képessé váljanak megújítani hitüket, erőforrásaikat, megoldási repertoárjukat. Szenvedélyesen szeretem a szakmám és a cselekvésben hiszek.

A Watson Coach Iskola mottója: „Nem az a fontos, hogy mit tudsz magadról, hanem hogy mit cselekszel magadért!” A coaching munkám ezt szolgálja.

a megoldáson van a hangsúly