Szervezetfejlesztés

team coaching

Tréningek

csoportos és egyéni
tréningek

Team coaching

Az egyik legizgalmasabb történet ma a világban, hogy hogyan válik egy csoportból csapat. A jó vezetőknek ez egy alapkérdése. Ezek a vezetők sok erőfeszítést tesznek ez ügyben, idejüket, energiájukat, egészségüket nem kímélve. Gyakran mégis azt látják, hogy a csapattagok nem együtt haladnak.

Értik ugyan a célokat és az irányokat, mégsem tesznek ezekért olyan aktívan, olyan bevonódottsággal, mint ahogyan azt a vezető teszi.

Megtalálni azt a módot, ahogyan az összefogás létrejön, óriási lehetőség. Vajon mi erre a megoldás? Mi a jól alkalmazható módszer? Várjuk mindazokat a vezetőket, akik vannak olyan elszántak, bátrak és nyitottak, hogy elhozzák a csapatukat vagy a kulcsembereiket. A programon közösen dolgozunk velük együtt, a Watson Coaching módszertanával, a személyes bevonódás erősítésén és építésén. A program egy csapatot támogató, munkahelyen kívüli lehetőség a tisztázásra, az elköteleződés emelésére, a személyes érintettség megteremtésére. A résztvevők közösen, cselekvésorientáltan, Watson coachok vezetésével dolgozzák fel a legfontosabb témájukat vagy nehézségüket.

Szabó Gabi Gabriella - Watson coach, tréner

Szabó Gabi
vagyok

Amikor első osztályos voltam, megfogtam egy síró osztálytársam kezét. Senki nem lépett oda hozzá. Azt hiszem onnan indult a segítő szakmám. Szervezetfejlesztő, tréner, coach szerepeket tanultam, és tanulom ma is. A Csanádi Csoport Menedzsment Fejlesztő és Kutató Kft társtulajdonosa vagyok…

Szabó Gabi Gabriella - Watson coach, tréner

Szabó Gabi

Master Certified Coach
Csoport és Team Coach
Watson Coaching

Szabó Gabi, videó »

Amikor első osztályos voltam, megfogtam egy síró osztálytársam kezét. Senki nem lépett oda hozzá. Azt hiszem onnan indult a segítő szakmám. Szervezetfejlesztő, tréner, coach szerepeket tanultam, és tanulom ma is.

Bekapcsolódtam a legnagyobb nemzetközi coach szervezet, az ICF (International Coach Federation) munkájába. Elsők között lettem MCC szintű coach Magyarországon (Master Certified Coach). Az ICF Magyar Tagozat 2016-ban Alelnökének választott, és azóta is szívesen végzem ezt az önkéntes munkát.

Megalapítottam a Watson Coach Iskolát, cselekvésorientált módszertant hoztam létre, csoport és team coachokat képzek. Több, mint 9000 óra coaching folyamat és legalább 2000 óra coaching képzés van az elmúlt 20 évemben.

A legtöbbet vezetőkkel dolgozom. Respektálom az erőfeszítéseiket, elkötelezettségüket, fejlődni akarásukat. Szeretem ráhangolni őket saját erősségeikre, saját fejlesztő szerepükre, önbecsülésükre. Fontos feladatomnak tartom, hogy képessé váljanak megújítani hitüket, erőforrásaikat, megoldási repertoárjukat. Szenvedélyesen szeretem a szakmám és a cselekvésben hiszek.

A Watson Coach Iskola mottója: „Nem az a fontos, hogy mit tudsz magadról, hanem hogy mit cselekszel magadért!” A coaching munkám ezt szolgálja.

aktivitás
és bevonódottság