Pszichológiai konzultáció

Pszichológiai konzultáció,
pszichológus

Jó érzés
és helyes döntés

Törekvéseid ellenére időnként előfordulhat, hogy valami meggátol az eredményességben, boldogságban. Kerülhetsz nehézséget, feszültséget okozó, dermesztő helyzetekbe, amelyekben nehéz megtalálni a jó válaszokat, nehéz helyes döntéseket hozni, vagy tűnhet annyira hatalmasnak az eléd táruló akadály, hogy talán nem is hiszel abban, hogy meg tudod oldani.

fenntartható elégedettség

Megtalálni

a válaszokat

Bármilyenek is legyenek a körülmények, mindenki képes lehet a lehetőségeihez mért legjobb válaszokat megtalálni a családjában, párkapcsolatában, munkájában, iskolai teljesítményében vagy az élet bármely területén adódó kihívásokra. E válaszok megtalálásának folyamatában kísérhetlek el, és lehetek segítségedre az örömteli életedért.

Zánkay András - pszichológus, terapeuta, pszichodráma vezető, playback tréner

 Zánkay András

Klinikai pszichológus,
pedagógiai szakpszichológus, szupervízor, kiképző pszichodráma vezető, playback tréner

Zánkay András - pszichológus, terapeuta, pszichodráma vezető, playback tréner

Zánkay András

Klinikai pszichológus
Pedagógiai szakpszichológus
Szupervízor
Kiképző pszichodrámavezető
Playback tréner

Zánkay András klinikai pszichológus, pedagógiai szakpszichológus, szupervízor, kiképző pszichodráma-vezető, illetve playback tréner vagyok.

Klinikai pszichológusi diplomámat 1971.-ben kaptam meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán.

Pszichológusként a XVI. kerületi Nevelési Tanácsadóban kezdtem el dolgozni. Munkám az iskola által küldött, illetve a szülők kezdeményezésére induló ügyekben a gyerekek pszichológiai vizsgálata, illetve a helyzetük rendezésének elősegítése, pszichológiai tanácsadás volt. 1973. és 1975. között a XV. kerületi Nevelési Tanácsadóban mellékfoglalkozásban, majd l979-1985-ig az ELTE Diáktanácsadójában másodállásban dolgoztam pszichológusként.

1982-től kezdődően személyiségfejlesztő csoportokat vezettem különböző felsőoktatási intézményekben.1986-tól nyolc és fél éven át az I. sz. Gyermekklinika Pszichológiai Ambulanciáján gyermekekkel, fiatalokkal, illetve fiatal felnőttekkel végzeztem pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás tevékenységet. Az azóta eltelt időben magánrendelésemen Budapesten és Pécsett párhuzamosan dolgoztam felnőtt- illetve gyerekpáciensekkel.

1972 őszétől 1985-ig az ELTE-n egyetemi tanársegédként, fejlôdés- és neveléspszichológiát, illetve gyermekpszichodiagnosztikát tanítottam. 1986-tól a SOTE I. sz. Gyermekklinikájára, az Orvospszichológiai Oktatási Csoporthoz kerültem tudományos munkatársként, ahol orvostanhallgatókat oktatattam az Orvosi pszichológia c. tárgyban a magyar, majd az angol, illetve a német tagozaton.

1988. óta vagyok a Magyar Pszichodráma Egyesület kiképzõ pszichodráma-vezetője. 1994.-ben szereztem szupervízori címet. Rendszeresen vezetek kiképző és személyes célú pszichodráma csoportokat, illetve workshopokat pszichodramatistáknak, illetve képzésben lévőknek és érdeklődőknek. Pszichodráma bemutatókat, illetve workshopokat tartottam Magyarországon kívül Ausztriában, Németországban, Ausztráliában és Új-Zélandon, illetve bekapcsolódtam a pszichodráma képzésbe Szlovákiában és Görögországban. A Magyar Pszichodráma Egyesület kongresszusain különböző témakörökben rendszeresen vezetek workshopokat.

Pszichológus, coach - Wittmann Tamás

Wittmann Tamás

Pszichológus, coach

Pszichológus, coach - Wittmann Tamás

Wittmann Tamás

Pszichológus, coach

Pécsett nevelkedtem családunk harmadik, legkisebb gyermekeként. Ez a harmadik hely egészen különleges felelősséget és kötelezettségeket kíván. Kiskoromtól kezdve megtanultam ráhangolódni másokra, igyekszem mindenkivel megtalálni a közös hangot és a közös értékek mentén kommunikálni. Gimnazista korom óta sokszor költöztem, Győrben, Mosonmagyaróváron és Pécsett laktam.

Franciaországban egy értelmükben akadályozott személyekkel foglalkozó szervezetben végeztem önkéntes munkát, majd a Pécsi Tudományegyetemen pszichológus diplomát szereztem. A különböző országok, helyszínek különböző mentalitásai hozzásegítettek, hogy minden helyzetet több szempontból járhassak körül.

Pszichológiai érdeklődésemet Dr. G. Max Clayton magyarországi pszichodráma műhelye keltette fel. Fiatalkoromban találkoztam a Pécsi Playback Színházzal, a Zánkay András alapította improvizatív színházi társulattal, melynek jelenleg is színésze vagyok. Wiesner Edina és Snír Péter (Indynamics) képzésében képződtem business és life, illetve csoportos és team coachként. Jelenleg Tarján Emőke és Iszlai Zoltán Család-Rendszer Terápiás Műhelyének család-rendszer terapeuta képzésében veszek részt, a Pécsi Tudományegyetem Geopolitikai Doktori Programjában PhD hallgatóként foglalkozom identitáskérdésekkel. Megállás nélkül képződöm, önismeretemet folyamatosan fejlesztem.

2017 óta vagyok nős, kétgyermekes édesapa.

ha keresed megtalálod